Måndag
- Helstekt kotlettrad serveras med svampsås, tomat- och löksallad samt rostad potatis
- Fisk- och skaldjursgryta med hyvlad morot och fänkål serveras med gräslöksaioli samt kokt potatis
Tisdag
- Stekt fläsk med löksås & kokt potatis, bruna bönor alt raggmunk & lingon
- Krämig kycklingpasta med kantareller toppas med ruccola
Onsdag
- X-barens kålpudding serveras med svartvinbärgräddsås, lingon och kokt potatis
- Vitvinspocherad kolja serveras med räk- och hummersås, ärtor, citron och kokt potatis
Torsdag
- Vitlöksmarinerad fläsknoisette serveras med bearnaisesås och stekt potatis
- Ugnsbakad falukorv med äpple, lök och ost serveras med gurkmajonnäs samt potatismos
- Ärtsoppa och pannkakor serveras med grädde och sylt
Fredag
- Rödvinsmarinerad fläskfilé serveras med vitlökssmör, rostade grönsaker samt råstekt potatis
- Ugnsbakad lax med hollandaisesås serveras med brynt smör, stekt sparris och kokt potatis
FREDAGSDESSERT!
KÖKETS BILLIGARE RÄTT 99:-
- Caesarsallad med kyckling, tomat och romansallad
VECKANS VEGETARISKA
- Vegetarisk paj med grönkål, fetaost, tomat och lök serveras med sallad och örtolja
Copyright © Alla rättigheter förbehållna