Måndag
- Pestostekt fläskkarré serveras med rödvinssky och rostad blomkål samt stekt potatis
- Ugnsbakad sejfilé serveras med hummersås, haricots verts och dillstomp
Tisdag
- Stekt fläsk med löksås & kokt potatis, bruna bönor alt raggmunk & lingon
- Kycklingfilé serveras med dragonsås och vitlöksrostad broccoli samt kryddstekt ris
Onsdag
- Grekisk köttfärslåda med tomat- och fetaost serveras med citron- och gurkyoghurt samt rostad potatis
- Ångad kummel serveras med kaprissås smaksatt med persilja och senap samt kokt potatis
Torsdag
- Örtstekt kotlett serveras med pepparsås och semibakad tomat samt vitlöksrostade rotfrukter
- Pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor
- Ärtsoppa och pannkakor serveras med grädde och sylt
Fredag
- Panko- och parmesanpanerad kyckling serveras med chilibearnaise och fetaostsallad samt stekt potatis
- Örtsmörbakad torskfilé serveras med bakad gulbeta, brynt smör och dillkokt potatis
FREDAGSDESSERT!
KÖKETS BILLIGARE RÄTT 99:-
- Farmarbiff serveras med skysås, morötter och kokt potatis
VECKANS VEGETARISKA
- Paj med lagrad ost serveras med vitlöksmajonnäs, salladsmix och picklad rödlök
Copyright © Alla rättigheter förbehållna