Måndag
- Pestobakad kycklingfilé serveras med tomatcreme samt ugnsrostad potatis med fetaost, oliver och örter
- Pocherad sejfilé serveras med pepparrotssås, räkor och gräslök samt dillslungad potatis
Tisdag
- Stekt fläsk med löksås & kokt potatis, bruna bönor alt raggmunk & lingon
- Krämig fläskfilégryta med champinjoner serveras med färsk persilja och ris
Onsdag
- Pannbiff serveras med grönpepparsås, saltgurka och lingon samt potatismos
- Ugnsbakad lax serveras med sandefjordsås och citronmarinerad fänkål samt dillkokt potatis
Torsdag
- Nattbakad högrev serveras med knaperstekt chorizo och rödvinssås samt parmesanbakad potatis
- Crispy chicken serveras med bearnaisesås, rostad paprika och pommes frites
Fredag
- Wallenbergare serveras med brynt smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré
- Torskfilé med skaldjurstäcke serveras med vitvinssås, haricots verts och kokt potatis
FREDAGSDESSERT!
VECKANS SALLAD
- Caesarsallad med kyckling- och bacon, krispig romansallad, hyvlad grana padano och krutonger
VECKANS VEGETARISKA
- Halloumipytt med citrus- och limeyoghurt
ALLA DAGAR
SOS-Tallrik 149:-
(3 sorters sill, lagrad ost, rödlök, gräddfil, knäckebröd, smör och potatis)
Copyright © Alla rättigheter förbehållna