Måndag
- Örtmarinerad kycklingfilé serveras med tomat-och paprikasås samt stekt potatis
- Fisk- och skaldjursgryta med saffran serveras med citronaioli och potatispuré
Tisdag
- Stekt fläsk med löksås & kokt potatis, bruna bönor alt raggmunk & lingon
- Köttfärssås och spagetti serveras med grana padano
Onsdag
- Husets pannbiff serveras med stekt lök, gräddsås och lingon samt kokt potatis
- Vinpocherad kolja med pepparrot- och fänkål serveras med hollandaisesås och kokt potatis
Torsdag
- Nattbakad fläskkarré serveras med gräddsås och svartvinbärsgelé samt kokt potatis
- Korvstroganoff med ris serveras med färsk persilja
- Ärtsoppa och pannkakor serveras med grädde och sylt
Fredag
- Flapsteak serveras med tryffelbearnaise och rödvinssås samt ugnsbakade rotfrukter med oliver och fetaost
- Havets wallenbergare serveras med skirat smör, ärtor och citron samt potatis- och palsternacksmos
FREDAGSDESSERT!
VECKANS SALLAD
- Caesarsallad med kyckling- och bacon, krispig romansallad, hyvlad grana padano och krutonger
VECKANS VEGETARISKA
- Vegetarisk färs- och fetaostfyllda auberginer serveras med tomatsallad samt vitlökscrème
ALLA DAGAR
SOS-Tallrik 149:-
(3 sorters sill, lagrad ost, rödlök, gräddfil, knäckebröd, smör och potatis)
Copyright © Alla rättigheter förbehållna