Måndag
- Tomat- och whiskymarinerad kotlettrad serveras med BBQ-sås sotad tomat och rostad potatis
- Ugnsbakad kummelfilé serveras med räkor, pepparrot, broccoli och skaldjurssås samt potatismos
Tisdag
- Stekt fläsk med löksås & kokt potatis, bruna bönor alt raggmunk & lingon
- Kebabgryta med paprika- och vitlök serveras med ris och färsk persilja
Onsdag
- Husets köttfärslimpa serveras med timjangräddsås, lingon och gurka samt stekt potatis
- Panerad Flundra serveras med skaldjursröra, ärtor och citron samt potatismos
Torsdag
- Parmalindad kycklingfilé serveras med skysås, sallad och klyftpotatis
- Ört- och vitlöksmarinerad fläskfilé serveras med pepparsås samt potatisgratäng
- Ärtsoppa och pannkakor serveras med grädde och sylt
Fredag
- Ugnsbakad Lax med pesto- och philadelphiatäcke serveras med vitvinssås, sparris och citron samt kokt potatis
- Rödvinsbräserad högrev serveras bearnaisesås och balsamicosky samt potatis- och palsternackspuré
FREDAGSDESSERT - JORDGUBBSMOUSSE
KÖKETS BILLIGARE RÄTT 99:-
- Oxjärpar serveras med gräddsås, gurka och svartvinbärsgelé samt kokt potatis
VECKANS VEGETARISKA
- Halloumistroganoff serveras med ris och färsk persilja
Copyright © Alla rättigheter förbehållna