Dagens

Lunchbuffé v20

129:-


Måndag

- Pestobakad kycklingfilé serveras med tomatcreme samt ugnsrostad potatis med fetaost, oliver och örter

- Pocherad sejfilé serveras med pepparrotssås, räkor och gräslök samt dillslungad potatis


Tisdag

- Stekt fläsk med löksås & kokt potatis, bruna bönor alt raggmunk & lingon

- Krämig fläskfilégryta med champinjoner serveras med färsk persilja och ris


Onsdag

- Pannbiff serveras med grönpepparsås, saltgurka och lingon samt potatismos

- Ugnsbakad lax serveras med sandefjordsås och citronmarinerad fänkål samt dillkokt potatis


Torsdag

- Nattbakad högrev serveras med knaperstekt chorizo och rödvinssås samt parmesanbakad potatis

- Crispy chicken serveras med bearnaisesås, rostad paprika och pommes frites


Fredag

- Wallenbergare serveras med brynt smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré

- Torskfilé med skaldjurstäcke serveras med vitvinssås, haricots verts och kokt potatis

FREDAGSDESSERT!


VECKANS SALLAD

- Caesarsallad med kyckling- och bacon, krispig romansallad, hyvlad grana padano och krutonger


VECKANS VEGETARISKA

- Halloumipytt med citrus- och limeyoghurt


ALLA DAGAR

SOS-Tallrik 149:-

(3 sorters sill, lagrad ost, rödlök, gräddfil, knäckebröd, smör och potatis)