Måndag
- Helstekt kotlettrad serveras med krämig svampsås, vitlöksstekta grönsaker samt rostad potatis
- Fisk- och skaldjursgryta med tomat, fänkål och saffran serveras med citroncremé och kokt potatis
Tisdag
- Stekt fläsk med löksås & kokt potatis, bruna bönor alt raggmunk & lingon
- Krämig kycklingpasta med rödpesto och mozarella toppas med ruccola
Onsdag
- X-barens pannbiff serveras med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
- Torsk med ägg- och persiljesås
Torsdag
- Paprikamarinerad kycklingfilé serveras med tomat-och basilikasås samt honungsstekta rotfrukter
- Husets snickarlåda (bacon, korv, purjolök, lök) serveras med gurkmajonnäs samt potatismos
- Ärtsoppa och pannkakor serveras med grädde och sylt
Fredag
- Ört-och vitlöksmarinerad fläskfilé serveras med cognacsås samt potatisgratäng med västerbottenost
- Dillpanerad flundra serveras med skagenröra, ärtor och citron samt potatismos
FREDAGSDESSERT!
KÖKETS BILLIGARE RÄTT 99:-
- Panerad skärgårdstorsk serveras med dillcremé, ärtor och citron samt kokt potatis
VECKANS VEGETARISKA
- Lins- och böngryta med kokosmjölk serveras med ris
Copyright © Alla rättigheter förbehållna